Aplicatii

Aplicatii software

Aplicatiile software sunt de doua tipuri, aplicatii orizontale si aplicatii verticale. Aplicatiile orizontale sunt cele mai populare si raspandite in companii si departamentele acestora. Aplicatiile verticale sunt produse de nisa, concepute pentru un anumit tip de afacere.
Exista mai multe tipuri de aplicatii software:

 • Aplicatii multiple grupate. Sunt aplicatii legate de functii, caracteristici si interfefele  pentru utilizatori(Microsoft Office, OpenOffice, iWork).
 • Enterprise software-ul care se adreseaza nevoilor proceselor organizatiei și a fluxului de date, de multe ori intr-un mediu distribuit mare (Sistemele financiare, Customer Relationship Management (CRM) si sisteme software de management a lantului de aprovizionare,  de management, IT Helpdesk).
 • Programe de software comerciale de infrastructura ce ofera capabilitati comune necesare pentru a sprijini sistemele enterprise software ( baze de date, servere de e-mail, si sisteme de gestionare a retelelor si de securitate.)
 • Software Information Worker  ce permite utilizatorilor sa creeze si sa gestioneze informatii, de multe ori pentru proiecte individuale din cadrul unui departament (managementul timpului, managementul resurselor, instrumente de documentare, de analiza, si de colaborare, procesoare de texte, foi de calcul, clienti de e-mail si de blog, sistemul de informatii cu caracter personal, precum si editori individuali mass-media).
 • Software pentru acces la continut  care este utilizat in principal pentru a accesa continut fara sa editezi, dar poate include si software-ul care permite editarea continutului (playere multimedia, browsere web si browsere, ajutor).
 • Software educational care este legat de software-ul de acces la continut, dar contine si caracteristici adaptate pentru a putea fi utilizate de catre educatori si studenti. De exemplu, se poate sustine evaluari (teste).
 • Software de simulare ce simuleaza sistemele fizice sau abstracte, fie pentru scopuri de cercetare, de formare profesionala sau de divertisment.
 • Inginerie software produsul fiind folosit in dezvoltarea  de hardware si produse software. Aceasta include proiectarea asistata de calculator (CAD), asistata de calculator de inginerie (CAE), limbaj de calculator de editare si instrumente de compilare, medii integrate de dezvoltare, precum si interfețele aplicatiei.

Software Vision Business Va ofera o gama larga de aplicatii software:

 • Aplicatii Intranet 
 • Aplicatii web dedicate / la comand
 • ERP, SCM, CRM
 • SCADA
 • Software de gestiune si contabilitate (dedicat/comercial)
 • Software dedicat (procese tehnologice)

Software ca si Serviciu

Posted by on Oct 25, 2012 in Slide | 0 comments

Software ca si Serviciu

   Software-ul este omniprezent in lumea afacerilor de astazi, aplicatii cere ne pot ajuta sa urmarim expedieri din si catre mai multe tari, gestionarea stocurilor mici si mari, angajati de pe tren, reusint astfel sa creeam chiar relatii bune de lucru cu clientii. Timp de decenii, companiile au rulat software pe infrastructurile lor interne proprii sau retele de calculatoare. În ultimii ani, achizitiile traditionale de licente software au inceput sa para invechite, si astfel multi furnizori si clienti au migrat catre un software ca si...

read more

Operatii si servicii IT

Posted by on Oct 24, 2012 in Slide | 0 comments

Operatii si servicii IT

Operatii si servicii IT flexibile si eficiente, construite exclusiv pentru imbunatatirea activitatii si cresterea productivitatii clientilor nostri cat si pentru reducerea costurilor. Echipa noastra de IT asigura servicii precum: Servicii Desktop Echipamente retea Managementul retelei Implementare si integrare servicii Monitorizare Consultanta IT

read more

Hosting

Posted by on Oct 14, 2012 in Slide | 0 comments

Hosting

Un serviciu de gazduire web este un tip de serviciu de Internet  care permite utilizatorilor de a face site-ul lor accesibil prin intermediul World Wide Web.

read more

Sisteme Vision

Posted by on Oct 14, 2012 in Slide | 0 comments

Sisteme Vision

Sistemele Vision  sunt solutii, echipamente, sisteme de automatizare care  permit masinilor sa “vada” – inspectie, identificare, sortare, verificare de cod, culoare, precizie, amprenta, control defect general. Sistemele noastre de automatizare sunt proiectate pentru a satisface nevoile tuturor sectoarelor industriale printr-o gama larga de sarcini, avand o eficienta maxima, flexibilitate extinsa si eficienta costului ridicat. Software-ul pentru automatizare ofera solutii sofisticate, care au fost proiectate cu atentie...

read more

Hardware

Posted by on Oct 8, 2012 in Slide | 0 comments

Hardware

Asiguram consultanta privind achizitionarea de echipamente hardware, facem o paralela intre mai multe oferte prezente pe piata. Astfel evidentiem diferentele intre solutiile propuse de catre un distribuitor sau altul, le evidentiem avantajele si dezavantajele si recomandam cea mai buna solutie din punct de vedere financiar. Servere Statii de lucru Echipamente de birou Elemente active si pasive de retea Echipamente hardware dedicate (monitorizare si control) Calculatoare dedicate (procese...

read more