Hosting


Un serviciu de gazduire web este un tip de serviciu de Internet  care permite utilizatorilor de a face site-ul lor accesibil prin intermediul World Wide Web.

Basic Identity

Posted by on Oct 29, 2012 in Hosting | 0 comments

Conturile de hosting de tip “Basic Identity” intra in categoria “shared hosting” si pot fi disponibile imediat de la comanda. Dispun de spatiu pe disk nelimitat* si un trafic alocat ridicat, mult peste ce poate fi consumat intr-un regim de trafic normal. Schimbarile contului sunt facute in timp real intr-o interfata de tip “Control panel” iar pentru cei care doresc sa faca singuri un site exista o solutie disponibila fara costuri suplimentare – “EasySite”.

Daca solutiile dvs. sunt construite pentru a functiona cu tehnologii precum .Net framework, ASP web pages sau

Microsoft SQL database server, aici gasiti modalitatea de a pune in practica planurile dvs.

Puteti oricind sa migrati la solutii precum Servere virtuale sau dedicate pe masura ce aveti nevoie de reurse suplimentare.

Ceea ce este inclus in serviciile de tip Basic Identity – Windows.

Virtual Identity

Posted by on Oct 26, 2012 in Hosting | 0 comments

Toata puterea si flexibilitatea unui server dedicat la o fractiune din pretul acestuia

Acest tip de hosting este dedicat celor care au nevoie de un nivel de resurse superioare in functionarea site-urilor si aplicatiilor web pe care le doresc on-line. Serverele virtuale sunt de fapt o fractiune dintr-un server fizic si au propria lor structura de fisiere, procese, utilizatori, aplicatii si resurse alocate. In plus, functionarea serverului este monitorizata permanent astfel incit clientul se poate concentra doar pe functionarea propriilor solutii.

Beneficii

Putere: Pe linga faptul ca se ofera o platforma intreaga de server (virtual), numarul acestora pe o masina fizica este foarte redus ceea ce duce la o alocare de resurse consistenta pentru serverul virtual – rezultatul fiind performate ridicate pentru serviciile web ale clientului.
Fiabilitatea platformei: Activitatile de administrare ale sistemului de operare, actualizarile, backup-urile – sunt asigurate de echipa de administrare a serviciilor de hosting.
Control total: Clientul are control deplina supra aplicatiilor ce ruleaza pe server si a configuratiei acestuia

Optiuni

Exista trei variante majore de servere virtuale:

  • Linux (RHEL)
  • Linux si cPanel (CentOS)
  • FreeBSD (FreeBSD 6)

Pentru detalii va rugam sa consultati fiecare plan in parte.

Dedicated Identity

Posted by on Oct 26, 2012 in Hosting | 0 comments

Concentrati-va pe afacere si nu pe infrastructura

Atunci cind afacerea dvs. consuma tot timpul pe care-l aveti, discurile, routerele, switchurile nu mai au loc pe lista de probleme de rezolvat. Serverele dedicate pe care vi le propunem va ofera o solutie care va scapa de orice griji privind infrastructura IT. Echipa noastra de administrare se ocupa 24/7 ca serviciile ce ruleaza pe aceste servere sa nu va afecteze afacerea.

Beneficii

Dvs. detineti controlul, noi ne ocupam de detalii – echipa de administrare va gestiona atit platforma hardware dar si cea software in locul dvs. si se va ocupa de orice aspect al functionarii serverului pe ansamblu pentru ca disponibilitatea acestuia sa fie absoluta.
Aveti parte de suport telefonic disponibil 24/7 dar si prin email si sistem de tiketing.
Serverul este customizabil in intregime si pot fi alese orice aplicatii si servicii care sa acopere nevoile dvs.

Optiuni

Exista trei variante majore de servere dedicate:

  • Linux
  • Linux si cPanel
  • FreeBSD

Pentru detalii va rugam sa consultati fiecare plan in parte.