Email marketing

Posted in Operatii si servicii

  • Promovarea prin intermediul intenetului si email marketing.

    Email marketing reprezinta promovarea unor produse, servicii, organizatii sau marcii folosind email-ul.  Mesajul trimis clientului sau unui potential client poate sa contina o felicitare eleganta, un cupon personal relevant, un buletin de stiri saptamanal ce include noutati, promotii,  sau stiri speciale. In general clientii sunt interesati sa primeasca aceste mesaje cu noutati de la dvs. si noi suntem aici pentru a va ajuta sa furnizati aceste mesajele catre ei si astfel sa va promovati afacerea intr-un mod simplu si eficient.

   Acest tip de marketing are avantaje foarte mari. In primul rand, este un tip de marketing direct, ce detine toate avantajele acestuia : atentie personala orientata catre client, motivatie de a actiona si multe altele. In al doilea rand, se permite crearea de mesaje uniforme, cu un continut personal pentru fiecare client in parte cu foarte mare usurinta, de exemplu, abordarea destinatarului dupa prenume sau referirea la activitati realizate de client in trecut. In plus, folosirea reclamei prin email maketing va permite masurarea rezultatelor cantitative, oferindu-va informatii despre cine, mai exact, a fost expus mesajului dvs. si cand si ce actiuni a intreprins destinatarul in urma mesajului. Mai mult, oricine poate plasa campanii de succes cu ajutorul email marketing, fara a fi necesare cunostinte anterioare sau angajarea unor profesionisti.

    In trecut, metodele de promovare a unui brand erau destul de limitate. Cu toate acestea, de la revolutia comunicatiilor si internet-ului, s-au multiplicat metodele prin care se poate promova un brand, serviciu, produs, organizatie. Newsletter-ul,  cupoanele, campaniile  prin email, anumite sondaje ajung la clientii dvs. in diverse situatii si ofera o lumina noua afacerii dvs, astfel completandu-se reciproc pentru a o consolida.

    Oferta de preturi pentru email markeing: (exemplu preturi alte firme)

Abonaţi 0-1000( Noi ) 0-1000 1001-2500 2501-5000 5001-10000 10001-25000 25001-50000 50000 +
Preţ lunar
GRATUIT 9.49 € 18.49 € 29.49 € 45.49 € 97.49 € 147.49 € Sunaţi-ne
Limita trimitere
6000 email-uri Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat

 

Comments are closed.