Servere

Dorim sa va oferim cele mai performante, stabile si sigure echipamente din punct de vedere tehnologic. In acest scop am dezvoltat serviciul servere dedicate personalizate pentru a va putea oferi solutii de ce mai inalta clasa de calitate, croite exact pentru nevoile reale ale aplicatiilor gazduite.

 • Cloudn Hosting
 • Advanced Managed Private Servers (MPS)
 • Advanced Virtual Private Servers (VPS)
 • Business Hosting

Cloud Hosting

Posted by on Nov 5, 2012 in Servere | 0 comments

Ce este Cloud Hosting ?

Se poate sa stiti, se poate sa nu, ce presupune Cloud Hosting-ul. Cu siguranta folositi acest serviciu cu sau fara stirea dumneavoastra prin apicatii de genul: verificarea adresei de email prin intermediul Gmail, prin share de fotografii prin Flickr.

Acestea sunt doar doua din cele mai populare exemple de Cloud Hosting.

Cu Cloud Hosting se renunta la ideea de a inchiria un server sau un spatiu pe server. Cloud Hosting va ofera un loc pe un server pentru acces (un user sau mai multi) printr-o interfata de vizualizare.

Exemplu de stituatie in care este necesar Cloud Hosting-ul:

Sunt dese situatiile in care un site web functioneaza in “conditii de stres”, din cauza unei explozii bruste de popularitate. Cu Share hosting-ul, odata ce site-ul web atinge limitele server-ului acesta se poate bloca. Cu ajutorul Cloud Hosting-ului aveti acces la un numar de servere diferite, astfel incat in “conditii de stres” site-ul ar putea continua la banda maxima, memoria RAM, procesor,sau alta resursa din server de care are nevoie.

De retinut ete faptul ca prin Cloud Hosting numai este nevoie sa va concentrati pe hardware, atentia dumneavoastra se indreapta catre site-ul web. Platiti doar ceea ce utilizati.

Cloud Hosting caracteristici:

 • Auto-vindecare: un esec a unui server va fi remediat imediat de catre un server de asteptare in cel mai scurt timp.
 • Uptime: Nici o nefunctionare. Site-ul, email-ul si uptime-ul sunt foarte importante.
 • Aplicatie E-mail de ultima ora . Noi intelegem importanta unui email pentru o afacere. Pachetul nostru de Cloud Hosting este echipat cu cea mai buna tehnologie de e-mail.
 • Date sigure. Nu va faceti griji cu privire la pierderea de date. Cu Cloud Hosting, datele dvs. sunt pastrate in serverele noastre care le asigura securitate maxima.
 • Volumul de munca. Chiar si in orele de varf, Cloud Hosting ruleaza pe utilizarea optima a resurselor pentru a asigura site-ului dvs. web o buna functionare.
 • Migratii gratuite. Puteti trece la noi fara problemele de migratie. Suntem bucurosi sa va ajutam  sa migrati site-ul dvs., cu absolut nici o taxa.
 • Planuri concepute pentru a asigura scalabilitate corecta și utilizarea resurselor.
 • Infrastructura. Cloud Hosting este construit pe infrastructura mai multe servere. Fie că este vorba de e-mail, site-ul web, baze de date sau DNS, fiecare dintre ele are cea mai mare durata de functionare de operare pe mai multe servere conectate cu posibilitatea de a adauga servere in orice moment.
 • Abilitatea de a distribui volumul de munca pe mai multe servere pentru a atinge utilizarea optima a resurselor si pentru a evita supraincarcarea.
 • Servere Web. Mai multe servere de web sunt active, pentru a se asigura livrarea continutului site-ului dvs. si documentelor, cum ar fi imagini, foi de stil si script-uri de internet.
 • Servere DNS . Serverele MultipleDNS sunt instalate si destinate să inlocuiasca orice defectiune a serverului de DNS.
 • Mail Server.
 • Baza de date Servere. Serverele noastre de baze de date cloud sunt optimizate pentru a evita orice pierdere de date cand  exista un esec server.
 • Firewall-uri. Stratificat cu prima clasa anti-virus, anti-spam si aplicatii de detectie a intruziunilor pentru a asigura securitatea totala.
 • Capacitatea de recuperare pierderi date, performanta sporita si eficienta.

VPS

Posted by on Nov 5, 2012 in Servere | 0 comments

O companie ce are o cantitate mare de informatie trebuie sa o proceseze si sa o arhiveze. In astfel de cazuri cel mai recomandat este utilizarea serverelor VPS – Virtual Private Server. Modul de administrare a serverelor VPS reprezinta unul din avantajele tehnice care se recomanda in detrimentul altor tipuri de hosting.

Ce este un VPS?
Este o masina virtuala care functioneaza ca si cum ar fi un server independent, dar care de fapt face parte integral dintr-un sistem de operare mai mare. Un server poate functiona cu doua, trei, sau chiar mai multe masini virtuale care ruleaza simultan pe acesta. Un VPS este de sine statator, iar tot ceea ce se intampla in cadrul sau nu implica si alte VPS-uri de pe acelasi sistem. Acesta este un avantaj major fata de hosting-ul partajat, unde o amenintare de securitate are potentialul de a afecta si alte conturi sau chiar intregul server.

Un VPS are, de asemenea, avantaje si in fata unui server dedicat. Daca nu sunteti pregatit sa administrati complet propriul server dedicat, atunci un VPS este solutia intre hosting-ul partajat si hosting-ul pe un server dedicat. Unele sarcini de securitate vor ramane in continuare sub administrarea administratorului de server, in timp ce dvs beneficiati de accesul administrativ la VPS.

Este bine de stiut ca problemele unui VPS sunt mai simplu de remediat in cazul unor incidente nedorite, asta presupunand sa aveti un back-up pregatit.

Utilizand un VPS puteti folosi resurse tehnice enorme pentru businessul dvs, fara sa mai cumparati tehnica.

MPS

Posted by on Nov 5, 2012 in Servere | 0 comments

Ajutati-va clientii sa se  concentreze asupra afacerii lor si nu asupra infrastructurii IT.

MPS ofera beneficiile unei solutii hosting cu flexibilitatea unui server dedicat UNIX. Tehnologia personalizata MPS va ofera o solutie in cazul in care sistemul de operare si serviciile de baza sunt gestionate pentru tine. Cu toate acestea, aveti acces root complet la fisiere si programe. MPS accepta scripturi standard de pornire, servicii de baza, precum si software-ul de la mai multi furnizori care opereaza pe server fara necesitatea modificarii. Cu toate acestea, aveti posibilitatea sa modificati orice fisier de configurare si instala software suplimentar.